Törzsasztal 07.07.28.

Törzsasztal 07.07.28. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2007.07.28-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket. Önök a Törzsasztal Borászati és gasztronómiai magazin 100. jubileumi adását látják. Hét évvel ezelőtt 2000 júniusában indult útjára hazánk első borászati és gasztronómiai magazinja. Ezek a számok azt bizonyítják, hogy van létjogosultsága egy ilyen típusú műsornak még akkor is ha az országban már nem vagyunk egyedül, hisz nézőink és a műsor támogatói a mai napig megtisztelik műsorunkat bizalmukkal. Remélem ez még sokáig így lesz, azt megígérem cserébe, hogy a jövőben is sok érdekes, hasznos témát fogunk kínálni, hisz a témaválaszték szinte kimeríthetetlennek tűnik. A mai ünnepi műsor témája igazán alkalomhoz méltónak ígérkezik, hisz egy nagyon rangos gasztronómiai fesztiválon készült riport-összeállítás fogja kitölteni a következő félórát.
Mindjárt mondom a részleteket is.

 

Színes interjúk a Magyarok Nagy Asztala Gasztronómiai Fesztiválról - Szili Katalin és Benke Laci bácsi

Június 28-a és július 1-je között az Első Magyar Fehér Asztal Lovagrend szervezésében a Budai Várban első alkalommal került megrendezésre a Magyarok Nagyasztala gasztronómiai Fesztivál. Hazánk legszínvonalasabb és legnagyobb szabású gasztronómiai rendezvénye színes programokkal, a magyar gasztronómia történetének gyöngyszemeivel várta a nagyközönséget. Feltétlenül meg kell említeni a Fehértói Halászcsárda vendégszereplését, amely nemcsak kitűnő tradicionális szegedi halételekkel, de kulturális programokkal is kedveskedett vendégeinek. Nagy sikert aratott a csárda cigányzenekara és a Tápéi hagyományőrzők előadása.

Ezekből is láthatnak majd rövid részleteket és számtalan neves közéleti személyiség is megszólal a Törzsasztal kamerája előtt, a teljesség igénye nélkül Szili Katalin, a parlament elnöke, Endrey Judit televíziós műsorvezető, Benke Laci Bácsi világbajnok séf, a rendezvény főszervezője. Későbbi műsorainkban kap már csak helyet Gianni Annoni az olasz sztárszakács, Nádas György humorista és a világhírű akrobata páros a Rippel Fivérek.
Kellemes kikapcsolódást kívánok Önöknek.

 

Színes interjúk a Magyarok Nagy Asztala Gasztronómiai Fesztiválról - Endrey Judit

A Törzsasztal 100. jubilleumi adását teljes egészében egy igen rangos gasztronómiai eseménynek szenteljük. Műsorunk első felében, a reklám előtt Szili Katalin házelnökkel és Benke Laci bácsival beszélgettünk a magyar gasztronómiáról.
Most pedig folytatjuk azt a riport-összeállítást melyet a Magyarok nagyasztala elnevezésű gasztronómiai fesztiválon készítettünk a Budai Várban. Benne egy szinte mindenki által kedvelt régi televíziós személyiséggel Endrey Judittal.

 
InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés