Törzsasztal 07.07.07.

Törzsasztal 07.07.07. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2007.07.07-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket, ez itt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 99. adása, melyben a főszerep ezúttal is teljes egészében a gasztronómiáé. Két fő témánkat erre a vezérfonalra fűztük, ebből az egyik egy receptajánló, a másik egy exklusív étterem bemutatása kapcsán az európai színvonalú vendéglátás. Frank Sándor Venesz díjas mesterszakács soron következő videóreceptjében mozzarella sajtot süt, és mellé friss zöldségeket tálal a Fehértói Halászcsárda teraszán. A nívós európai vendéglátásról szerzett tapasztalatait öntötte formába Csonka Gábor szegedi üzletember, aki a vendéglátás egy új dimenzióját hozta létre a Bolero Étterem falai között. Hogy mit kell európai színvonal alatt érteni? Rövidesen kiderül.

 

Receptajánló - Grillezett mozzarella paradicsommal és roppanós jégsalátával

A nyári hónapokban, a szabadban, egész pontosan a Fehértói Halászcsárda teraszán vendégeskedünk és torkoskodunk, ahol Frank Sándor mesterfogásait igyekszünk ellesni, és az elkészült ételeket végigkóstolgatni. Kedves nézőinknek a képernyők előtt sajnos csak a látvány és persze a sok hasznos ötlet és ismeret jut, és azt gondolom, hogy már ez sem kevés. Ma például egy nagyon egészséges, gyorsan könnyen elkészíthető étel receptjét ismerhetik meg. Ez a roston sült mozzarella lesz, zöldség körettel. Talán mondanom sem kell hogy mindez nemcsak serpenyőben, de grillen is elkészíthető. Alapanyagnak pedig én a füstölt mozzarellát ajánlom.

 

Bemutatkozik a Bolero Étterem - A részletekről Csonka Gábor beszél

Csonka Gábor közismert szegedi vállalkozó sokfelé járt már a világban és számtalan nívós étteremben megfordult. De nem csak forgolódott, hanem evett-ivott, jól érezte magát és alaposan körbe is nézett. Minél tovább szemlélődött, annál inkább érezte Szegeden egy olyan étterem hiányát mely az európai trendeket követi. Aztán a régóta dédelgetett ideából valóság lett, hisz osztott szorzott és létrehozta a Bolero Éttermet, mely tényleg más mint amit általában a vidéki magyar vendéglátás jelent. Hogy mit is ért egészen pontosan Csonka Gábor európai színvonalú vendéglátás alatt? Hamarosan kiderül.

 

 
InterStat.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés