Törzsasztal 07.03.03.

Törzsasztal 07.03.03. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Archívum

A 2007.03.03-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Üdvözlöm kedves nézőinket! Ez itt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin legújabb adása, benne a kulinária különféle vonatkozásaival, különös hangsúllyal a jó borokra és a finom ételekre.
Ez utóbbiról ezúttal is a Törzsasztal séfje, Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács gondoskodik, aki a Rónay Kúria Étteremből jelentkezik munkatársával, és egy új recepttel ismerteti meg nézőinket.
A hozzáillő szép borokról pedig Thummerer Vilmos egri borász gondoskodik, akivel a John Bull Pub által rendezett vacsoraesten készítettem interjút, ahol a finom ételek mellett az Év Borászának is megválasztott termelő legkitűnőbb nedűi játszották a főszerepet.

 

Videórecept: Frank Sándor Libamájjal töltött jércemellet készít vörös lencsével, vörösborban pácolt hámozott körtével

Most pedig ahogy már megszokhatták, Frank Sándor mesterszakács receptajánlója következik a kiszombori Rónay Kúria Étteremből.  A legfontosabb hozzávalók, jércemell, libamáj, vörös lencse, vörösborban áztatott körte és sült banán. Hogy mi sül ki mindebből? Rögtön kiderül, de annyit előre elárulhatok, hogy egy nagyon különleges és finom étel receptjét ismerhetik meg a következő percekben.

 

Borkóstoló a John Bull Pubban Thummerer Vilmos egri borász boraiból

A közelmúltban a John Bull Pub pinceborozója adott otthont annak a vacsoraestnek melynek sztárvendége Thummerer Vilmos egri borász volt, akit 1995-ben az Év bortermelőjévé választottak. A neves borász az ételsorhoz illő kínálatot hozott magával, mely egyúttal ízelítőt adott a pincészet legkitűnőbb borainak keresztmetszetéből. A lehetőséget megragadva interjút készítettünk a kiváló borásszal, melyből megismerhetik a pincészet történetét jelenét és sikereik titkát.

 


Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés