Törzsasztal 17.04.03.

Törzsasztal 17.04.03. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

 

Algyői Halászcsárda Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem
 Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2017. 04. 03-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Mint kiderült a közelmúltban, akadnak akik a tengerből származó hekket balatoni halnak vélik, lévén a halsütödék legnépszerűbb étele a magyar tenger partján.
Frank Sándor és Frank Zsolt mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárdában hekkből készítenek egy korszerű, rendkívül ízletes mediterrán stílusú fogást, még véletlenül sem balatoni módra. A pácolt hekket fehérborban fogják párolni.

Pelle László borszakértő, borismereti előadássorozatában ezúttal a borok illatvilágába avatja be nézőinket. A szakszerű borkóstolás során rendkívül komplex illat és ízvilág tárul elénk egy jó bor esetén. Az illatok, szagok jellegéről, eredetéről, a különböző fajtákra jellemző illat komponensekről is számtalan érdekes és hasznos információt szerezhetünk az előadás első részéből.

FittAnyuka ezúttal is egy abszolút egészséges receptet mutat be a vegetáriánusoknak, diétázóknak akik egy egyszerű, finom, egészséges, kalóriaszegény, de laktató reggelit, vagy éppen vacsorát szeretnének összeütni. Ez pedig a vegán tavaszi omlett csicseriborsó liszttel.

Azt a gasztronómiában kevésbé jártasak is tudják, hogy a gesztenyét nem csak süteményekbe, hanem akár pulykába is lehet tölteni.
Szöllősi Viktor, a kiszombori Rónay Kúria étterem főszakácsa a pulykánál egyszerűbb megoldást választ, hisz a tormával kevert gesztenyepürét és a narancskarikákat sertéskarajba fogja tölteni. Köretnek burgonyás lapcsánkát készít.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés