< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 17.03.06.

Törzsasztal 17.03.06. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

 

Algyői Halászcsárda Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem
 Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2017. 03. 06-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Egy legendás leves és egy rendkívül hasznos konyhai trükk következik Frank Sándor és Kádár Németh Matild mesterszakácsoktól. Ezúttal egy klasszikus, egykoron gyógyírként is ajánlott erőlevest főznek, miközben egy nagyon egyszerű és hatásos trükköt is bemutatnak, melynek segítségével örökre elfelejthetik a zavaros húsleveseket.

Szöllősi Viktor egy mediterrán, de akár egzotikusnak is nevezhető receptet mutat be a kiszombori Rónay Kúria Étteremben. A klasszikus kacsamellet a gyömbér és a karamellízalt alma ízkombinációja varázsolja különleges fogássá.

Gasztronómiai magazinunkban FittAnyuka, vagyis Szabóné Papp Emőke képviseli a reform, mi több a vegán gasztronómiát. Nem is akárhogy, hisz receptjei még a hagyományos étkezés híveit is elvarázsolja. Most ismét egy nagyon finom, ötletes, pillanatok alatt elkészíthető süti receptjét mutatja be.

A távol-keleti konyha legfőbb jellegzetessége a sok zöldség és a számtalan egzotikus fűszer. A Wok n Go kínai étterem szakácsa ezúttal azonban egy olyan receptet mutat be, melyben a jól meg szokott szárnyas, sertés vagy éppen marha hús helyett egy tengeri herkentyűt, egészen pontosan tintahalat süt.

 Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés