< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 14.10.06.

Törzsasztal 14.10.06. - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It


 

 

Algyői Halászcsárda

Art Hotel Szeged - Sanzon Étterem

 Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2014. 10. 06-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

 

Köszöntöm a Törzsasztal Kedves Nézőit! Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor egy könnyű előételt, csirkés Cézár salátát készít. Kádár-Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok csomboros, aludttejes nyúl ragulevest főznek a Fehértói Halászcsárdában. Hírösszefoglalónkban a Szegedi BorTérről és a Koch Borászatból az Év Pincészete díjátadóról tudósítunk.

 

Az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke, Goda Gábor egy háromfogásos menüsor előételét tálalja a Törzsasztal nézőinek

Ha mai műsorunkat egy menüsornak tekintenénk, akkor csak az első két fogásig, az előételig és a levesig jutnánk és persze ezekhez illő kitűnő borok is szerepelnek a kínálatban. Kezdjük az előétellel. Goda Gábor az Art Hotel Szeged Sanzon Éttermének konyhafőnöke egy nagyon divatos, akár kímélő főételként is fogyasztható csirkemelles Cézár salátát készít.

 

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárda teraszán csomboros, aludttejes nyúlragu levest készítenek

Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárdában ezúttal egy magyaros jellegű, de különlegesnek tekinthető levest készítenek. A csomboros, aludttejes nyúlragu leves ugyan köszönő viszonyban sincs a halászlével, de ez is bizonyítja, hogy ha igény van rá, a séfek és a csárda bátran letérnek a járt útról.

  

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés