< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 12.07.02.

Törzsasztal 12.07.02. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 197. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2012.07.02-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Köszöntöm a Törzsasztal Borászati és Gasztronómia Magazin valamennyi régi és új nézőjét. Legújabb műsorunk a hagyományoknak megfelelően ezúttal is a kulinária világába kalauzolja Önöket.
Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárda teraszán egy nyári grill finomsággal örvendeztetik meg nézőinket, és rozmaringos báránygerincet sütnek faszénparázson.
Riportot láthatnak a verpeléti Varsányi Pincészettel, melyből a borászat mellett az Egri Borvidék debrői körzetével is megismerkedhetnek.
Egy a nők és a bor viszonyáról rendezett konferenciáról is beszámolunk, ahol a nők borízlése mellett sok egyéb érdekes információt ismerhetnek meg a borkóstolással kapcsolatban is.

 

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács és Kádár-Németh Matild konyhafőnök a Fehértói Halászcsárda teraszán faszénparázson sült rozmaringos báránygerincet készít.

Ha nyár, akkor kerti sütögetés. Méltán népszerű ez a kikapcsolódási forma, hisz a szabadban, grillen sült ételek, jó borok, sörök és persze a barátok társaságában kellemesen telik az idő. Frank Sándor és Kádár-Németh Matild mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárda teraszát választották helyszínül. Az étel pedig, aminek az elkészítését bemutatják, a faszénparázson sült rozmaringos báránygerinc.

 

XVIII. Szegedi Borfesztivál  - Varsányi Pincészet

Az ország egyik legnagyobb és legrangosabb gasztronómiai eseménye a Szegedi Borfesztivál. A májusi rendezvényen számtalan, az ország különböző borvidékeiről idelátogató borászattal készítettünk riportot.
A következő percekben a Szegeden még újoncnak számító, de már jelentős múlttal rendelkező Varsányi Pincészettel, az Egri borvidék debrői körzetével és azok jellegzetes boraival ismerkedhetnek meg.

 

Dél-alföldi Borbarát Hölgyek Társasága - Nők a bor világában borkonferencia

Nem mondok semmi újat azzal, hogy a hölgyek ízlése, egyes érzékszervei kifinomultabbak, mint a férfiaké. Ha ez így van, akkor elvileg a borhoz fűződő viszonyuk is árnyaltabb kell, hogy legyen. Többek között erről is szó esett a Dél-alföldi Borbarát Hölgyek által szervezett „Nők a bor világában” elnevezésű szegedi konferencián. Ott készült most következő riportunk, melyet feltétlenül ajánlok férfi nézőink.

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés