< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 11.07.04.

Törzsasztal 11.07.04. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 185. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 

Algyői Halászcsárda Fehértói Halászcsárda és Panzió Kiskőrössy Halászcsárda

Archívum

A 2011.07.04-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)


Köszöntöm Önöket! A következő harminc percben a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazinunk legújabb adását látják.


Kádár-Németh Matild, a Fehértói Halászcsárda séfje a cseresznyés pite elkészítési módjába avatja be nézőinket, természetesen ez a finom sütemény kompatibilis a meggyel, a kajszi esetleg az őszibarackkal is.
Ellátogatunk hazánk egyik legrégebbi magánborászatába a villányi Bock Pincébe, amelynek tulajdonosa Bock József az év bortermelője kitüntető címet is az első között kapta meg.

 

Kádár-Németh Matild a Fehértói  Halászcsárda teraszán cseresznyés pitét süt.

Receptajánlónkban méltatlanul ritkán mutatunk be desszerteket és süteményeket. Ezt a hiányosságot pótlandó a mai alkalommal Kádár-Németh Matild a Fehértói Halászcsárda séfje egy cseresznyés pite elkészítési módját mutatja be. Mivel a friss cseresznye szezonja meglehetősen rövid, természetesen más gyümölcsökkel is helyettesíthető, sőt akár befőtt és mirelit is számításba jöhet.

 

Riportfilm a villányi Bock Pincészetről - Bock József

A vörösborok kapcsán legtöbbünknek először a villányi borvidék jut eszünkbe. Ha pedig Villányról beszélünk Bock József nevét feltétlenül meg kell, említsük. Nem véletlenül hisz a több generációs sváb borász család képviselője hazánkban elsőként palackozta minőségi borait a magántermelők közül. Többek között ennek köszönhetően az elsők között kapta meg az év bortermelője kitüntető címet. Következő riportunkban a neves borászt és pincészetét ismerhetik meg.

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés