< !-- google_ad_client = "ca-pub-4400937752181474"; /* Törzsasztal header */ google_ad_slot = "2797147411..." />

Törzsasztal 10.06.05.

Törzsasztal 10.06.05. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It 

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin 170. adás from Kontraszt Web és Videóstúdió on Vimeo.

 
Archívum

A 2010.06.05-i adás tartalma.

(A televízióműsor összekötő szövegei írott formában)

Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket, ez itt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin legújabb adása. Bár a nyárelő eléggé döcögősen indult, reméljük azért lesz még igazi nyarunk is, amikor jól esnek majd a könnyed ételek és borok a teraszon vagy egy kerti party idején.
Ma műsorunkban elsőként egy nagyon finom, könnyű, egészséges mediterrán étel receptjét és elkészítését mutatja be Frank Sándor mesterszakács a Fehértói Halászcsárda teraszán.
Ennek roston rákfaroknak is kitűnő kísérői lehetnének azok az érsekhalmi bioborok, melyek az Anna Borházban készülnek. A pincészet tulajdonosaival még a Szegedi Borfesztiválon készítettünk interjút.

 

Frank Sándor mesterszakács és Frank Zsolt a Fehértói Halászcsárda teraszán nyársra húzott, roston rákfarkat készít.

Frank Sándor mesterszakács és Frank Zsolt a Fehértói Halászcsárda teraszán egy könnyű, nyári grill étel receptjét adják közre a következő percekben. A nyársra húzott, roston rákfarok, pillanatok alatt elkészíthető, nagyon finom, ráadásul egészséges is. Rácáfolva arra a lakonikus szállóigére, hogy „ami az életben jó az vagy erkölcstelen, vagy egészségtelen”.

 

Az Anna Borház a XVI. Szegedi Borfesztiválon

A Hajósi Borvidéken, Érsekhalmán gazdálkodik az Anna Borház, melynek különlegessége hogy biotermesztéssel állítják elő teljes termésüket. Talán ennek is köszönhető, hogy a pincészet nem küzd értékesítési nehézségekkel, hisz, mint kiderült, bioboraikat a Szegedi Borfesztivál közönsége is jól fogadta. Itt készítettük most következő riportot a pincészet tulajdonosaival.Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés