Amiért Te is imádni fogod az immáron második alkalommal megrendezésre kerülő jeges őrületünket:
Jeges meglepetésekkel és nemzetközi jégszobrász különítménnyel készülünk: extrém, láncfűrészes jégszobrász-látványshow kápráztatja el a közönséget, látványos pirotechnikai elemek kíséretében - mindezt élő rockabilly zenére komponálva, melyet a Mistery Gang szolgáltat a helyszínen. A rendezvény vendégeit a Continental-Contitech Szeged jóvoltából ingyenes korcsolya-pályával várjuk a rendezvény minden napján.
Csakis minőségi gasztro-felhozatal: első osztályú pálinkák, kiegészítve minőségi harapnivalókkal és az évszak időjárásának megfelelő forróitalokkal – multi és kommersz-mentesen. A rendezvény második napján a BME fizikusai egy teljesen egyedülálló produkció keretein belül szárazjég segítségével -192 Celsius fokra hűtik le a vendégek pálinkáit.
Színvonalas zenei kínálat: Szeged egyik leghangulatosabb részét, a Dugonics teret minőségi, kávéházi muzsika lengi be a fesztivál három napja alatt. A rendezvény fellépői között többek között a Mystery Gang, a The Biebers és a Belmondo is tiszteletét teszi.
Forrás:http://szegedtourism.hu/programok/2015-11-20/jegvarazs_jegespalinkashow20dugonicsterrpadter




 

Jégvarázs - Jeges PálinkaShow
Jégvarázs - Jeges PálinkaShow
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés