Időpont: 2015. szeptember 25 - 26.

Baja, Petőfi-sziget rendezvénytér és Turisztikai Központ

Van mire koccintani!

Érdemes Bajára látogatni annak, aki szívesen koccintana friss borokkal, amikor még javában tart a szüret. A Bajai Újbor Fesztiválon a borvidék termelői kóstoltatják pincészetük büszkeségeit a belvárosban. A termés kiváló minőségét az ideális talaj, a kedvező klíma és a nyaranta jellemzően hétágra sütő nap garantálja. Szeptemberben már javában tart a fürtök betakarítása. Ezt ünnepeljük ezen a hétvégén. Gemenc és Baja neve összefonódott az elmúlt évtizedek során. Vadászok és természetbarátok egyaránt örömmel járják a rengeteget, míg a közös városi programok során a település központjában is megtekinthetők az erdő kincsei. Jellemző: a gemenci erdő nemcsak az ország, de Európa féltett kincse is. 1996 áprilisa óta nemzeti park. A programot szinesíti a hagyományos felvonulás, amelynek keretében gyermekcsoportok, közösségek, klubok, társaságok járják körbe a városközpontot, szüreti hangulatban és díszítéssel.

Kedves Borbarátok, Ismerősök!

Keressék Koch-Vin Kft. borászatunk standját és kóstolják meg borainkat!

Koch-Vin Kft.
6445 Borota, V. ker. 5.
www.kochboraszat.huPin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés