A kézműves sörkultúra és az igényes magyar koncertek találkozásával, népszerű városi sörpubokkal, kulturális programokkal, hazai és nemzetközi sörkülönlegességgel várja az érdeklődőket szeptember 4. és 6. között a nyárbúcsúztató Józsefvárosi Sör és Örömzene Fesztivál.

Az ingyenes belvárosi rendezvény immár harmadik alkalommal a Palotanegyed nyüzsgő egyetemvárosi hangulatában a Szabó Ervin téren a Reviczky utcában és a Mikszáth téren kerül megrendezésre.A gasztroélmények mellett ismét felpezsdül a Palotanegyed kulturális élete. Ezúttal hazánk népszerű világzene, blues, jazz zenekarai és rezesbandái várják a szórakozni vágyókat a Szabó Ervin téri nagyszínpadon. Mások mellett fellép majd  a Balkan Fanatik, a Khamoro Budapest Band, a Le Rom, a The Bits Beatles Emlékzenekar a Fourtissimo Jazz Orchestra és a Józsa Tamás Blues Band. A Szabó Ervin téren a kézműves vásári hangulat és a különleges sörök mellett utcazenészek és egész napos szórakoztató programok, snapszer és sakk party, Palota Sörkupa és a Fesztivál söre szavazás várja az érdeklődőket.

Forrás: Szervezők
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés