Közel negyed évszázados hagyomány, hogy az önkormányzat augusztus 20-a alkalmából közös ünneplésre hívja a helyieket és a környékbelieket. A cél: egy kicsit elfelejtsük a mindennapi rohanást, megálljunk egy pillanatra és szórakozzunk – fogalmazott Almási István Hódmezővásárhely polgármestere.

Idén öt napig, augusztus 19-23-áig tart a városban Szent István király ünnepe, valamint a XI. Bor- és Pálinkafesztivál. Többek között fellép a Black Five, az R-GO, a UNITED, a Zagar és a Group 'n' Swing, a borfesztivál pódiumán zenél a Vad Fruttik, a Belga, a Kistehén, a Mary Popkids, az Anima Sound Sytem. Érdekesség, hogy a sétálóutcán nem csak a történelmi borvidékek mutatkoznak be, hanem sörkülönlegességeket is kóstolhatnak a látogatók. Újdonság, hogy a borpódiumon neves szakemberek ismertetik meg az érdeklődőkkel a borfogyasztás kultúráját.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés