Időpont: 2015. július 22 – 26.

A hagyományosan csendes vidéki életet a júliusi estéken zene-tánc és pezsgő vásári hangulat váltja fel Bükön. A fürdőváros vendégei számos program közül válogathatnak.

A Kultúr Wellness és Büki Kultúr Kúra egész nyáron színvonalas előadásokkal és koncertekkel várja az érdeklődőket. A 750. éves település mellett a nyári nagyrendezvény is jubilál, 2015. július 22 – 26. között, immár 10. alkalommal várja látogatóit a Gyógy- Bor Napok és Büki Gasztrofesztivál, amely a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága által kiírt „Nyugat-dunántúli Régió kiemelt kulturális- és örökségturisztikai rendezvénye" cím tulajdonosa is egyben.

A neves előadók és együttesek mellett helyi termékekből készített ínycsiklandó ételeket, valamint a legszebb hazai borokat is megkóstolhatják az ötnapos rendezvényre kilátogató vendégek. A kora délutáni – esti koncerteken és műsorokon való részvétel ingyenes, a Csík Zenekartól a Quimby koncertig minden korosztály megtalálhatja kedvenc zenei stílusát. Gyermekprogramok, örömfőzés, vásári forgatag és hagyományőrző csoportok bemutatói tarkítják a helyi gasztronómia és a bor ünnepét. A rendezvény megnyitóján kerül sor a Bük Város Bora és a Fesztivál Bora verseny eredményhirdetésére.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés