Szekszárd vár!

Kinyitjuk Iván-völgyi pincéinket, meghívjuk borász barátainkat, kicsit sertepertélünk a konyhában és szeretettel várunk Téged is! Húzz túracipőt, látogass meg minket, barangold be bensőséges völgyünket és kóstold meg borainkat!
Idén is 10 borászat és az ország legjobb kávézója várnak itallal és étellel a napsütötte Iván-völgyben.

Időpont: 2015. június 26. péntek és június 27. szombat, 10-19 óráig.

A belépő: 9500Ft.

A jegyek mindkét napra elfogytak Amennyiben mégis érkezik jegyvásárlás, akkor azt a pénzt a banki költség levonásával visszautaljuk.

Mely tartalmaz 2-2 pohár bort pincészetenként és melléjük finom falatokat, valamint indulásnak, vagy zárásnak egy kávét.
Jegyek korlátozott számban kaphatók mindkét napra, melyeket elővételben az első 300-300 jelentkező vásárolhat meg!

Fontos: a pénteki és a szombati jegy is csak az adott napra érvényes, másik napon nem felhasználható!

Résztvevő pincészetek:
Heimann Családi Birtok - Eszterbauer Borászat
Sebestyén Pince - Vida Családi Borbirtok
Fekete Borpince - Prantner Pince
Tüske Pince - Bősz Adrián Pincészete
Németh János Pincészete - Posta Borház

Örömünkre a túrához idén is csatlakozik a A Kávé Háza, amely 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban elnyerte az Év Kávéháza elismerést.
Minden résztvevő pincészet két bort kínál majd: egy kadarkát és a szezonalitás jegyében sillert, rozét vagy fehérbort.

Mind a messzebbről érkező turisták, mind a helyiek közlekedését meg kívánjuk könnyíteni azzal, hogy ingyenes buszjáratot üzemeltetünk, amely a Kávé Házától indul. Nincs lehetőség a busszal a pincészetekig eljutni, kizárólag az Iván-völgy tetején és alján áll meg. A busszal való utazás a karszalaggal rendelkezők számára ingyenes lesz.

A rendezvényhez kapcsolódóan péntek és szombat este nyolc órától Szekszárdon a Bormúzeumban egy közös programot tervezünk szekszárdi borral és zenével. A programhoz a túrán részvevők ingyenesen csatlakozhatnak és reményeink szerint a helyi lakosoknak is kellemes programot tudunk nyújtani.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés