Időpont: 2015. május 01 03.

Tíz éves a BorZsongás a Villányi borvidéken.

A rügyfakasztó áprilisi lendület májusi illatokkal keveredik, hiszen itt az igazi, napsütéses tavasz! Ezzel az életérzéssel nyüzsög hat településen tizennégy borudvar házigazdája, hogy május első hosszú hétvégéjén zsongó programokkal fűszerezze a Villány- Siklósi Borút vendégszeretetét.

Programfüzet ITT letölthető (események és étel/bor kínálatok)
Egészen részletes programleírás ITT megtekinthető
Szálláshely ITT kereshető.

X. Villányi BorZsongás 2015! 10-éve zsongásban... 2015. május 1-2-3. Irány Villány! A május érezhető illata és a tavaszi zsongás öröme járja át szívünket! Nagy örömmel tudatjuk, hogy a Villányi borvidéken tizedik alkalommal rendezik meg a BORZSONGÁS FESZTIVÁLT, 2015. május 1-től 3-ig. Idén is több településen, számos ZSONGÓ BORUDVARBAN várjuk a borvidékre érkező kedves Vendégeinket! Igazi majális hangulatú, de egyedi hangvételű előadásokban lehet része a nagyérdemű közönségnek, melyre sehol másutt még nem volt példa. Már a programok sokszínűségétől is zsong a tavasz! A rendkívül gazdag és sokszínű programkavalkádról a fesztivál honlapján tájékozódhat az érdeklődő.

Forrás: Villányi Borzsongás honlapja




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés