Az idén immár harmadszor várja a látogatókat 2014. május 10-11. között a budapesti Kenyér- és Péksütemény Fesztivál, amelyen bemutatkoznak az ország legjobb pékségei és pékjei, a hagyományos és a legújabb technológiákkal készülő ínycsiklandó édes és sós finomságok. Az érdeklődők megkóstolhatják az ország különböző tájegységeinek tradicionális kenyérfajtáit, jellegzetes péksüteményeit, hagyományos ízeit. Az idén is megsütik a Budai Vár kenyerét, amelyet a meg is lehet kóstolni. A finom falatok mellé színvonalas műsort is kínál a fesztivál: népzenei és néptáncprodukciók, játékos vetélkedők, népi ügyességi játékok szórakoztatják a látogatókat.

Helyszín: Budai Vár
   

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés