Miskolci Tél – Miskolci Kocsonya Farsang

Régi hagyományos miskolci gasztronómiai program vadonat új köntösben. Miskolci Kocsonya Farsanggá alakult a Miskolci Kocsonya Fesztivál. Új név, új szervezés, de főszeprelő a miskolci kocsonya a régi. A Miskolci Kocsonya Farsang 2014. február 20-23-án várja a közönséget. Pontosabban a közönség várja már nagyon a Miskolci Kocsonya Farsang programjait, hiszen ez a remek miskolci program már 14 éve pezsdíti fel Miskolc gasztronómiai és kulturális életét a hideg téli hónapokban.

A kocsonya számtalana variációjával találkozik az, aki a fesztivál idejére Miskolcra látogat. De ezek a kocsonya csodák nem csak gasztronómiailag, hanem vizuálisan káprázatosak. És garantáltan nem pislog bennük az a bizonyos jószág sem, bár ki tudja…?!
Mindenki járjon utána maga milyen is a miskolci kocsonya!

A kocsonya mustra mellett számtalan szórakoztató és kulturális program is készülőben van, hogy ne csak jól lakjunk, de jól is érezzük magunkat a fesztiválon. Miskolc több helyszínén zajlanak majd az események, koncertek, gyermekprogramok, folklór műsorok, testet lelket átmelegítő vidámságok szerepelnek a Miskolci Kocsonya Farsang programjában.
 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés