VI. Mézeskalács Fesztivál 2013 Debrecen

Időpont: 2013. július 27 - 28.




Debrecenben nagy múltra tekint vissza a mézeskalácsosság mestersége. A hagyományőrző rendezvény célja a Debrecen nevéhez szorosan kapcsolódó mézeskalácsosság bemutatása, illetve a méz tradicionális felhasználási lehetőségeinek megismertetése. A program azonban nem csak az ismeretátadásról szól, hanem kellemes, szórakoztató kulturális rendezvény. A gyerekek vetélkedőkön, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, díszíthetnek mézeskalácsot és részesei lehetnek a mézeskalács házikó építésének! Lesz zene, tánc és sok más érdekes produkció. Népi iparművészek kínálják portékájukat, és bemutatják, hogy hogyan készítik azokat. Sőt meg is lehet kóstolni a mézből készült márcot, vagy a mézsert és a sokféle mézeskalácsot!
Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat erre a múltidéző, a régi vásárok hangulatát megelevenítő, bensőséges, családias fesztiválra!




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés