10. HUNGORO ÉKSZER ÉS CSOKOLÁDÉ SZALON

Nyitvatartás: minden nap 10.00-19.00-ig.

2013. december 13-15-ig a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban egy vadonatúj, karácsonyi hangulatú hétvégi program várja a családokat, felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

A SYMA Rendezvényközpont C csarnoka három napra karácsonyi hangulatot ölt, amelyet az élő karácsonyi szalonzene, a forralt bor illata, az íncsiklandó csokoládé aromája és az ékszerek pompája ad.
Az élő szalonzenét mindhárom napon a Dina & Lamm Dávid duó szolgáltatja.
A rendezvényen minőségi bizsuk, arany, ezüst és acél ékszerek, ezeken kívül kézzel készült táblás csokoládék és bonbonok széles választéka várja az idelátogatókat.

A csokoládés standoknál olyan különleges újdonságok találhatók, mint a „csokigyurma”, a „csokifestés”, a csokimasszázs és az érdeklődők megismerhetik a csokoládékészítő gépet.
A színpadon a három nap alatt Tóth Vera, Gájer Bálint és a Non Stop együttes lép fel, valamint a táncstúdiók közül bemutatkozik a Jamland, a Laukrisz, a New Dance World, a Rock and Magic és a Starlight Dance tánciskola.
Ezen a hétvégén a látogatók tájékoztatását, a műsorok felkonferálását, a jó hangulatot az egyébként csokiimádó moderátor, Andódy Olga biztosítja.

A gyerekeket szakképzett kreatív tanfolyamvezető pedagógus foglalja le különböző kézműves foglalkozásokkal, amelyek természetesen a karácsonyhoz kapcsolódnak. Kicsik és nagyok bögrét, gipszdíszeket festhetnek, karácsonyi képeslapot készíthetnek vagy ékszereket és ajándékdobozokat gyárthatnak, amelyek a család karácsonyfája alá kerülhetnek.

Az első 100 teljes áru belépőjegyet vásárló látogatót egy karácsonyi bögrével lepik meg a szervezők.
A rendezvényre látogatók Nyereményjátékban vehetnek részt, amelyen értékes ajándékokat sorsolunk ki. (wellness hétvége, fitness bérlet, tesztautó egy teljes napra, illetve női magazin előfizetés).
A bejáratnál puncs, forralt bor, kürtös kalács üdvözli a vendégeket.

Jegyárak:
Felnőtt: 1250 ft,
Gyerek és nyugdíjas: 500 ft,
Családi (2 felnőtt és 2, vagy 3 gyerek): 3000 ft
6 éves kor alatt a belépés ingyenes.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés