Időpont: 2013. augusztus 18.




Nemzetközi Halfőző Verseny 2013 Gyomaendrőd. A városban 1999-óta szervezik a halfőző versenyt. Az évről-évre ismétlődő rendezvény profi és amatőr szakácsok látványos és hangulatos versenye. Bár más fajokat is eltűrnek, itt az igazi kedvenc a ponty.

Az egynapos rendezvény során szabadtéri előadások, együttesek, helyi tánccsoportok és egyesületek bemutatóival szórakoztatják a helyi lakosságból kilátogatókat és a környező településekről érkezőket. Mivel ez az esemény már igen hosszú múltra tekint vissza, az évek során egyre több és több csapat méri össze tudását a főzőversenyben. A nevezők a dunai halászlé, körös-tiszai halászlé és egyéb halételek (halpörkölt, halpaprikás stb.) kategóriában indulhatnak a főzőverseny során.

Forrás: Gyomaendrőd honlapja




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés