XXIII. Röszkei Falunapok és XIX. Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Verseny Röszke




Időpont: 2013. augusztus 2 - 4.

Web: www.roszke.hu

Idén augusztusban is nagy szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a XXIII. Röszkei Falunapokra és kísérőrendezvényére, a XIX. Nemzetközi Töltött Káposzta-főző Versenyre.

A gasztronómiai megmérettetésre augusztus 3-án kerül sor. Az elkészült töltött káposzták közül az I., II. és III. helyezettet valamint a "legtradicionálisabb", a "legreformerebb" és a "legröszkeibb" étkeket díjazza a zsűri, melynek elnöke Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács.

Várják egyéni főzők vagy max. 3 fős csapatok jelentkezését! További információ a versenyről és a nevezésről a Röszkei Teleházban kérhető (+36 62 573 870, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Augusztus első hétvégéje ünnepléssel telik Röszkén. Augusztus 2-án a Fásy Mulató sztárjai (Fásy Ádám, Fásy Zsüliett, L.L. Junior, Nótár Mary, Liszter Sándor és a Vadrózsák valamint Kossuth Gergő), majd diszkó szórakoztatja a közönséget, másnap, szombaton, a töltött káposzta-főző verseny után vásári forgataggal, kulturális programokkal, zenés, táncos, énekes produkciókkal, utcabállal, tűzijátékkal, élő Tóth Vera koncerttel várják az érdeklődőket.




Vasárnap a sportversenyek napja: fogathajtó verseny és sakkverseny zárja a falunapi programot.

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés