Budapesti Pálinka Fesztivál

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Budapesti Pálinka Fesztivál

Időpont: 2010. május 6-9

Újdonság a Budapesti Pálinkafesztiválon: debütál a pálinkakoktél!
A Kiscsillag nyitja a bulit a Városháza Parkban

Idén már ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a Városháza Parkban a Budapesti Pálinkafesztivál. A látogatók több mint háromszáz féle párlat közül találhatják meg a számukra legfinomabb főzetet, köztük az újdonságként debütáló pálinkakoktélokat. A különleges ízekhez exkluzív program dukál, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan színes és színvonalas fellépők muzsikája garantál a május 6-9. közötti rendezvényen.
Idén tavasszal a Városháza Parkban az eddiginél még nagyobb területen várja a látogatókat az Budapesti Pálinkafesztivál. A rendezvényen több mint huszonöt kiállító, pálinkafőzde és kereskedő kínálja finomságát. De lesznek házi sajtok, finom borok és pezsgők, és nem marad el a kolbászház sem! A megszokott és új ízeken túl a fesztiválon fellelhető majd az egészen eredeti és merész kezdeményezésként megjelenő pálinkakoktél is, amelyet a szervezők többek között azoknak ajánlanak, akik nyitottak az újdonságokra.
A korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve idén több bejárati pénztárat nyitunk, és április elejétől a Ticketpro országos hálózatán lehet jegyet és bérletet kapni a Pálinkafesztiválra. Így szeretnénk elkerülni az esti hosszas sorban állást.  nyilatkozta Maros Róbert a Magyar Pálinkamarketing Nonprofit Kft. ügyvezetője.
A fesztiválra több külföldi zenekar is érkezik, így a francia, immár visszatérő vendégnek számító Palinka, amely az általuk imádott hungaricumról kapta a nevét, és akik ötvözve a jazz-t a swinget, a cigánymuzsikát, igazi pálinkás fesztiválzenét játszanak. De itt lesz az olasz La Tresca, melynek zenéje minden nap üde színfolt lesz a fesztiválon!
Az igényes magyar zenekarokból sem lesz hiány, a Kiscsillag már a nyitónapon megalapozza a négynapos, 2010. május 6-9 közötti fesztivál hangulatát.
Pin It
©2021 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés