Az esti pálinkázós hangulatról a kiváló hazai pálinkák és párlatok mellett a már elmaradhatatlan koncertek is gondoskodnak. Az őszi fesztivál vendégpárlata az igazi „uisge beatha”, az élet vize, azaz a Whisky. A jó minőségű Whisky-vel nem lehet betelni, erről gondoskodik is a fesztivál, ahol a műfaj legfinomabb képviselőit kóstolhatják meg a látogatók.
 
A napi belépő ára továbbra is 2000 Forint lesz, amely mellé a kóstolópoháron felül egy kupica üdvözlő pálinka is jár. A pálinkakóstolást idén is a már jól bevált Metapay kártyás fizető rendszer könnyíti meg.

Programok
Október 3. péntek:
 
16:00 BRAN
18:00 A Nyughatatlan
20:00 Random Trip
 
Október 4. szombat:
 
16:00 Greenfields
18:00 Skafunderz
20:00 Ocho Macho
 
Október 5. vasárnap:
 
16:00 Swing a’la Django
18:00 Creme de la pop
20:00 Maszkura és a tücsökraj

Forrás: http://palinkaeskolbasz.hu/home




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés