Pünkösdi Nyitott Pince Napok 2014

Pünkösdi Nyitott Pince Napok 2014 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Pünkösdi Nyitott Pince Napok  2014

Időpont: 2014. június 7 - 9.

Nyitott Pince Napok 2014. Pünkösd három napja újra a borvidékek és a finom borok jegyében telik! Ismerkedjenek meg Magyarország vendégváró nyitott pincéivel! Szerezzenek bővebb ismereteket borainkról, pincészeteinkről! Használják ki, hogy most közvetlenül a gazdához fordulhatnak kérdéseikkel. Kedvezményes borkóstolók és borvásárlás, hangulatos pincetúrák az ország borvidékein!

A Nyitott Pince Napok a nagyközönségnek szánt országos, nyitott borturizmus rendezvény, amely kiterjed Magyarország valamennyi borvidékére és bortermő helyére. A jelentkező pincék listáját és, szolgáltatásait az érdeklődők folyamatosan követhetik a www.boraszportal/nyitottpince.hu és a nyitottpince.hu.
A pincéket - amelyek e három napon 10-19 óra között fogadják a látogatókat - a rendezvény ideje alatt előzetes bejelentkezés nélkül bárki meglátogathatja, aki értesül a lehetőségről. A rendezvényről együttműködő partnereink segítségével a nagyközönséget folyamatosan tájékoztatjuk. A Nyitott Pince Napok Pincekalauz - folyamatos frissítéssel - megtekinthető a www.nyitottpince.hu honlapon és a www.boraszportal.hu/nyitottpince

A Pünkösdtől-Pünkösdig Bortúrát minden olyan bort kedvelő és azt megismerni vágyó borbarátunknak ajánljuk, aki bővíteni szeretné a borkultúrában való jártasságát és ismereteit és más alkalmakkor is szívesen fordítaná szabad idejét egy-egy borvidék, pince megismerésére. A bortúrára bejelentkezők névre szóló regisztrációs kártyát kapnak. A regisztrációs díj 3.000 Ft + Áfa/fő. Rendelkezésükre bocsátjuk a Pünkösdtől-Pünkösdig Bortúrában részt vevő pincék listáját, az igénybe vehető szolgáltatások felsorolásával, továbbá tájékoztatást adunk az egyes pincéknél várható extra szolgáltatásokról is. A regisztrációs kártyával rendelkező túrázók:

  • a Nyitott Pince Napokon a a pincékben kiemelt figyelmet, a borkóstoló árából 50 %-os kedvezményt
  • Pünkösdtől Pünkösdig tetszőleges számú pincét kereshetnek fel az ország területén, ahol megkülönböztetett figyelemmel, szakmai borkóstolóval és pince-ismertetéssel várják majd őket;
  • s egész évben(Pünkösdtől-Pünkösdig) a meglátogatott pincéknél a borkóstoló árából 20 % kedvezményt, a vásárolt borok árából 10 % kedvezményt kapnak!

A túrázók a programjukat önállóan állíthatják össze és szervezhetik, de az év folyamán a pincékkel minden esetben előzetesen egyeztetni szükséges a látogatást!
Tapasztalataink szerint - kényelmes tempóban Pünkösd három napja - maximum 10-12 pince felkeresésére nyújt alkalmat. A regisztrált túrázók viszont élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a Pünkösdi Bortúrán be nem járt pincéket 2014. június 10. és 2015. május 22. között - a pincékhez történő előzetes bejelentkezéssel - kedvezményes kóstolási és vásárlási lehetőséget igénybe véve látogathatják. A szervezők az év folyamán további akciós lehetőségekkel bővítik a túrázók által igénybe vehető programok kínálatát.
A Pünkösdtől-Pünkösdig Bortúrán résztvevők az utazásról, a napközbeni étkezésről és a szállásról maguk gondoskodnak, kérés esetén a szervezők javaslatokkal segítenek.

Bővebb információt a lenti elérhetőségeken kaphat, ahol a jelentkezéseket is fogadjuk!
Aktuális hírekkel, ajánlatokkal és fotókkal folyamatosan jelentkezünk a Facebook oldalunkon is!
https://www.facebook.com/nyitottpince.napok/photos_albums

Az alábbi linken megnyithatják a programokban részvevő pincészeteket ávrázoló térképet:

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=z22Bs1l5HK0U.kX6_8BM-j_PA

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés