ROSÉ ÉS PEZSGŐ KERT
Koccintsunk egy barátit, mikor a kedvenc óriási lombkoronájú fáim a legszebb pompájukban, rózsaszín és fehér virágjukban tündökölnek!
A gesztenyefák virágzásának idején 2014. május 9. és 11. között a családias hangulatú Gesztenyéskertben a Rosalia Rosé és Pezsgő Kertje újra széles borkínálattal várja a borbarátokat. Főszerepben a frissítő rosé borok! A rosékon kívül gyöngyöző, habzó borok és pezsgők kínálják fel magukat. A Rosalia ideje alatt minden nap az első 100 kóstolópoharat vásárló látogató, aki rosé színű öltözékben érkezik, egy szál rózsát vagy cseppőrt kap ajándékba.

 
ROSÉ ÉS PEZSGŐ MUSTRA

2014. május 10-én a Larus Rendezvényközpont termében kerül megrendezésre az  Éves Magyar Rosé Mustra, ahol megkóstolhatjuk szinte az összes hazai rosé bort. A mustrán a borászok személyesen kínálják a legfinomabb rosékat, habzóborokat, gyöngyözőborokat, siller borokat és pezsgőket. A tökéletes gasztronómiai élmény eléréséhez a borkóstolóhoz vásárolhatunk borkorcsolyákat és más finom falatkákat. A mustrán Zilai Zoltán nemzetközi borbíráló beszámol arról, hogy hogyan szerepeltek a magyar borok az áprilisi Rosé Világversenyen.


PEZSGŐ EGYETEM

Az idei évben a Budapest Kongresszusi Központ Bartók termében a Pezsgő Egyetem különleges programjával bővül a Rosalia Fesztivál kínálata. A könnyed szórakoztató programok magas színvonalú szakmai tartalommal egészülnek ki. A kóstolóval egybekötött előadáson 2014. május 10-én, szombaton 17:00 és 19:00 között a Törley Pezsgőpincészet neves pezsgőszakértői minden apró fogásra és izgalmas részletre kiterjedő prezentációt tartanak a szénsavas borok készítéséről.


GASZTRONÓMIA, ZENE, KULTÚRA, GYEREKPROGRAMOK

A jó borokhoz ízletes falatok és kitűnő zene is kapcsolódik. Kemencés sültek, csülök, kacsa, kolbász, lacikonyha várja a vendégeket. A színpadon remek jazz koncertek és gyermekprogramok gondoskodnak az egész család kikapcsolódásáról.



Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés