Villányi Vörösbor Fesztivál 2012

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Villányi Vörösbor Fesztivál 2012

Időpont: 2012. október 05 - 07.

A hagyományoknak megfelelően az idei évben is megrendezésre kerül a Villányi Vörösborfesztivál!

2012. október 5 – 7. között mindenkit szeretettel várnak a hangulatos rendezvényükre, mely során a gasztronómia, a valódi értéket képviselő kézművesség, a kulturális programok és a zene karöltve, a vörösbor égisze alatt tartogat egy különleges hétvégét minden idelátogató számára!

Villányi Vörösbor fesztivál 2012 program

A borfesztiválon résztvevő pincészetek a szerkesztő ajánlásával

Borászat neve
Webelérhetőség
Tiffán Ede és Zsolt Pincészete
Gere Tamás és Zsolt Pincészete
Bock Pince Panzió
Polgár Pincészet

 

Kincsetérkép a Vörösborfesztiválre érkezőknek a Gere Tamás Pincészet ajánlásával


A fesztivál idejére szinte az egész város vesztegzár alá kerül, így egy kis segítséget szeretnénk adni a hozzánk érkező vendégnek. Reméljük, hogy az alábbi térkép, illetve leírás hasznukra válik.

Nagyobb nézet érdekében kattintson a képre!

Budapest (M60-as) felől érkezőknek:
Szent István utca, (a Mol kút után Y elágazás jobb szára) – Baross Gábor utca (az első kereszteződésnél egyenesen tovább kb. 100 métert) – iskola után balra a Rákóczi Ferenc utcába - balra a Petőfi Sándor utcába – az utca végén tovább egyenesen át a Táncsics Mihály utcába – balra a Móricz Zsigmond utcába – balra a Fáy András utcába – az utca végén a bal oldalt a Panzió/Pincészet.

Pécs felől érkezőknek:
Villányba érve a Csányi Pincészet (volt Borászati Rt.) után jobbra fordulva a Rákóczi Ferenc utcába - balra a Petőfi Sándor utcába – az utca végén tovább egyenesen át a Táncsics Mihály utcába – balra a Móricz Zsigmond utcába – balra a Fáy András utcába – az utca végén a bal oldalt a Panzió/Pincészet.

Siklós felől érkezőknek:
Villányban érve ( Baross Gábor utca) a lezárásnál jobbra a Táncsics Mihály utcába – balra a Móricz Zsigmond utcába – balra a Fáy András utcába – az utca végén a bal oldalt a Panzió/Pincészet.

Találkozunk!!!

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés