Gourmet fesztivál 2012 Budapest

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Gourmet fesztivál  2012 Budapest

Időpont: 2012. június 07 - 10.
Idén is Magyarország legjobb éttermeivel, valamint borászataival, a legfinomabb pálinkákkal, sajtokkal, szalámikkal, sonkákkal, mézekkel és egyéb javakkal az ország minden részéből várjuk az érdeklődőket a Millenáris Parkban 2012. június 7. és 10. között. A megújult Gourmet Fesztiválon nem csak az ízek, fűszerek, illatok kényeztetik majd az ínyenceket, de minden este zenei program is gazdagítja majd az élményt, kora délután gyermekprogramokkal készülünk a kisebbeknek, és népszerű szakmai bemutatók, előadások is zajlanak majd, így az egész család számára izgalmas lehet ez a gasztronómiai kiruccanás.

A Gourmet Fesztivál a hazai gasztronómiai események egyféle esszenciája, a „gasztrorendezvények rendezvénye”, amely több mint száz kiállítóval Magyarország minden szegletéből a legjobb ízeket mutatja be. Itt adnak randevút egymásnak Magyarország top éttermei, vidékről és Budapestről egyaránt, kiváló borászatai s idén már legjelesebb cukrászdái is. Itt kóstolhatjuk meg a legínyesebb hazai ízeket, legyen az kolbász, sajt, sütemény vagy lekvár. A Gourmet Fesztivál Magyarország „gasztronómiai makettje”, ahol egy helyen elérhető szinte az összes olyan kulináris élvezet, amiket egyébként csak hosszas utánjárás után élvezhetünk. A Gourmet az a hely, ahol egy helyen „kóstolhatjuk” meg egész Magyarországot.

Az idei Gourmet – és ez az egyik nagy újítása - egy komplex ízélményt igyekszik nyújtani úgy, hogy a kiváló éttermek étkei mellé a legjobban illő borokat kínálja Önöknek, hiszen minden egyes étterem mellé egy-egy borászatot párosít, tehát az étel és ital harmóniáját a legilletékesebb szakemberek ajánlásával élvezhetjük.

Új elem a fesztivál életében, hogy a kulináris élvezeteket kulturális élmények is kísérik, hiszen esténként zenei koncertek teszik teljesebbé a kínálatot. Kora délutánonként pedig gyermekprogramok várják az érdeklődőket, így a Gourmet egy teljes családi hétvégét kínál, annak legszebb örömeivel.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés