Gőzölgő fesztivál Budapest

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Gőzölgő  fesztivál Budapest

Időpont: 2012. február 23 - 26.

2012 első fesztiválja: Gőzölgő az Erzsébet téren!

Február 23-26. között forró italok és koncertek az Akvárium Klubban

Február 23-án megnyitja meg kapuit Budapest első téli gasztronómiai fesztiválja, a Gőzölgő. Több száz tea – és kávékülönlegesség, finom correttok pálinkából, forró csokik és zenei ínyencségek egyvelege várja a látogatókat Budapest közepén, az Erzsébet téren, az Akvárium Klubban

Kávék, forró csokik, kakaók, speciális teaválasztékok, grogok, rumpuncsok, bombardinok, forralt borok és szívet melengető pálinkák széles választéka kóstolható végig február 23-26. között a Gőzölgő Fesztiválon, az Erzsébet téri Akvárium Klub feletti sétány kis faházaiban. Budapest első téli gasztronómiai fesztiválján bemutatkoznak a főváros legnépszerűbb kávézói, éttermei és borbárjai, akik ezúttal szabadtéren, hőgombák mellett, kerámia bögrékben kínálják gőzölgő italaikat.

Délutánonként 16.00 és 18.00 órától barista bemutatók, esténként változatos zenei koncertek teszik teljessé az élményt. Az első napon a Rotfront nevű berlini zenekar melegít, majd a többi napon az Erik Sumo Band, továbbá a The Moog az Amber Smith, és a Zombie Girlfriend lemezbemutató koncertje hallható.

Az igazi ínyencek meleg sört is kóstolhatnak Magyarország vezető hírportálja, az Origo rendezvényén, ahol a standok 12.00 órától este 22.00 óráig várják a látogatókat.

A Gőzölgő Fesztiválon a szervezők a hajléktalanokra is gondolnak, akiknek meleg ruha gyűjtést szerveznek a helyszínen. Az adományokat a Léthatáron Alapítvány utcai szolgálata továbbítja a rászorultaknak.

A belépés napközben ingyenes!

Részletes program

Február 23. (csütörtök)

21:00 - Rotfront (D)

23:00 - Syrup Club: Dj. Dexter, Peter Bernath

(Belépőjegy ár: 1500 Ft)

Február 24. (péntek)

21:00 - A kutya vacsorája jelmezbemutató koncert,
vendég az Erik Sumo Band, utána Dj. Infragandhi
(Belépőjegy ár: 1200 Ft)

 

Február 25. (szombat)

21:00 - The Moog lemezbemutató,

Amber Smith lemezbemutató,
Zombie Girlfriend lemezbemutató, Tesco Disco

(Belépőjegy ár: 1500 Ft)

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés