Cigánymeggy Fesztivál 2016  Agárd

Az Agárdi Pálinkafőzde kulturális és gasztronómiai ünnepe a Cigánymeggy Fesztivál. 2006 óta minden évben július első szombatján kerül megrendezésre, idén 2016-ban július 2-án, szombaton! Megérett a cigánymeggy, ezért elérkezett az idő, hogy minden italok egyik legnemesebbje, pálinka készüljön belőle. Régi magyar meggyfajtából készült pálinka friss, gyümölcsös illatokkal rendelkezik. Az Agárdi Pálinka Prémium kollekció egyik gyöngyszeme. Kellemes, kissé borsra emlékeztető pikantériával, megspékelve finom marcipánnal és karaktereiben bonbonmeggyre emlékeztető gyümölcsösségével varázsolja el fogyasztóját. Egy gyümölcsös, sokrétű, de egyszerűen értelmezhető pálinka, ami sikereit nem csak versenyeken, hanem a fogyasztók körében is aratja .A jeles alkalmat az Agárdi Pálinkafőzde egész napos vigassággal ünnepli. Idén is különleges gasztronómiai kínálattal fogadják a látogatókat. Aki könnyebb ízekre vágyik, a látogatócentrum kemencés finomságai közül is válogathat. A választékból továbbra sem maradhat ki a helyben nyújtott, kemencés rétes sem, ami kezdettől fogva az egyik legkelendőbb harapnivaló a fesztiválon.

Bővebb információ:

Vértes Tibor

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

36 (22) 579-164

Forrás: http://www.agardi.hu




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés