A szegedi Karácsonyi Ünnepi Hetek közel egy hónapon keresztül várja a kilátogatókat.

A korábbi éveknek megfelelően, hamarosan kezdetét veszi Szegeden a Karácsonyi Ünnepi Hetek rendezvénysorozat. Világot látott vásárjárók szerint a rendezvény színvonalában és látványában sem marad el a prágaitól, a bécsitől vagy a budapestitől.

Itt kerül felállításra a város és vélhetőleg az ország legnagyobb Adventi koszorúja, így biztosítva helyet a Szentestét megelőző 4 vasárnapon az adventi gyertyagyújtásoknak.

A Karácsonyi Ünnepi Hetek helyszínein a családoknak kedvezve vásári hangulattal igyekszik fokozni a karácsonyi készülődés izgalmát. Ehhez járulnak hozzá a kifőzdék, a mézes pálinka, a forralt bor, kürtőskalács és egyéb ínyencségek mesés illata.

A szegedi Karácsonyi Ünnepi Hetek Széchenyi téri és Dugonics téri helyszíneinek eseményeit, valamint a vásári zsongást a Szegedi Városkép Kft. koordinálja.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés