Borok, libák, fűszerek alcímmel, egyedi és új programokkal rendezzük meg már ötödször a Márton napi Borfesztivált 2015. november 5-8. között a Bortársaság, a Bor és Piac és a VinCE Magazin szakmai támogatásával. A Gellért épülete a Gellért Fürdő csarnokával összenyitva alakul át 3000 m2-es fesztiválszíntérré, mely immár megkerülhetetlen és egyedi helyszíne a Márton napi Borfesztiválnak, az újborok és libaételek nagy seregszemléjének. Az idén 4 naposra bővült fesztivál a “Borok-Libák-Fűszerek” szlogennel csábítja a látogatókat a patinás szállodába. A szervezőknek ezúttal a “sörre bor” mondóka is a szemük előtt lebegett: csütörtökön a “nulladik napon” sörkurzussal és skót—magyar sörvacsorával indulnak a programok, míg a következő napokon közel száz borászat kínálja majd legjobb boraikat, pénteken a Bor és Piac, szombaton a Bortársaság válogatásában.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés