Debreceni Borkarnevál 2014. Augusztus első hosszú hétvégéjén a hagyományoknak megfelelően a magyar boroké a főszerep. Az észak-alföldi régió legrangosabb borfesztiválján, a Debreceni Borkarneválon a magyar borvidékek jeles képviselői mutatkoznak be. A közönség borvidékeink legjobb borait ízlelgetheti az Egyetem téren, de lehetőség van pálinka-, gyümölcsbor- és pezsgőkóstolásra is. Az italok mellé a hagyományos magyar konyha kemencés és bográcsos ételeit és minőségi házi sajtokat kínálunk.

Augusztus elején az észak-alföldi régió legrangosabb borfesztiválján a borvidékeink legszebb borait kóstolhatják az ínyencek jó zene mellett, a megújult Nagyerdőn, a Békás-tó partján… A jó bor cégére a Debreceni Borkarnevál!

- 10 BORVIDÉK – 30 HAZAI CSALÁDI BORÁSZAT
- PÁLINKA-, GYÜMÖLCSBOR- ÉS PEZSGŐKÓSTOLÁS
- A HAGYOMÁNYOS MAGYAR KONYHA KEMENCÉS ÉS BOGRÁCSOS ÉTELEI
- MINŐSÉGI HÁZI SAJTOK HAZAI TERMELŐKTŐL
- TRADICIONÁLIS ÉTKEK ÉS KÉZMŰVES TERMÉKEK VÁSÁRA
- BEMUTATKOZIK AZ ÉRMELLÉK

A színpadon: Mojo WorKings, Pribolyszki Mátyás Trió, Sonny and the Wild Cows, Fourtissimo, Kilele Swing Cats, a P. Box akusztikus változata, Bakator, Szeredás, Kerekes Band, MagyarVista Social Club és mások…

A rendezvények ingyenesek; nyitvatartás csütörtökön 16 órától éjfélig, pénteken és szombaton déltől éjfélig, vasárnap déltől 22 óráig.

Forrás: Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. honlapja
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés