Villányi Vörösborfesztivál 2013. A borvidék legnagyobb találkozóját október első hétvégéjén rendezik. Péntektől vasárnapig zajlanak majd az események: pincészetek bemutatói, szüreti felvonulás, táncbemutatók, hagyományőrző programok és koncertek. A villányi Városháza előtti főtértől a pincesorig haladva, közel húsz pincészet, pavilonokban kínálja borait, és a kóstolást a pincesoron is érdemes folytatni.

Látogasson el Villány legnagyobb rendezvényére, amely során a gasztronómia, a valódi értéket képviselő kézművesség, a kulturális programok és a zene karöltve, a vörösbor égisze alatt, egy különleges élményt tartogatnak mindenki számára!

Forrás: a rendezvény honlapja

A szerkesztő ajánlata, akiket feltétlenül látogasson meg a Villányi Vörösbor Fesztiválon!

 

Bock Borászat

Gere Tamás és Zsolt Pincészete

Polgár Pincészet

Tiffán Ede és Zsolt Pincészete

VinArt Pincészet

 

Riportok, melyek az elmúlt évek során készültek a Villányi Vörösborfesztiválon

 

Villányi Vörösbor Fesztivál 2012

Időpont: 2012. október 05 - 07.

A hagyományoknak megfelelően az idei évben is megrendezésre kerül a Villányi Vörösborfesztivál!

2012. október 5 – 7. között mindenkit szeretettel várnak a hangulatos rendezvényükre, mely során a gasztronómia, a valódi értéket képviselő kézművesség, a kulturális programok és a zene karöltve, a vörösbor égisze alatt tartogat egy különleges hétvégét minden idelátogató számára!

- See more at: http://www.torzsasztal.com/szeptember/villanyi-vorosbor-fesztival-2012.html#sthash.3fiV8JNA.dpuf
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés