Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál 2011

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál 2011

Időpont: 2011. október 6 - 9.

A legnemesebb pálinkák, ételkülönlegességek, pazar kolbászkínálat, valamint vérpezsdítő zene várja a látogatókat a Budai Várban október 6-9 között, ahová idén Oroszországot és nemzeti italát, a vodkát hívták meg vendégségbe a Pálinka- és Kolbászfesztivál szervezői.Az ötödik Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválnak idén is a főváros egyik legszebb helyszíne, a Budai Várnegyed ad otthont, ahol a tavalyi, teltházas rendezvény után a szervezők kétszer akkora területen várják a látogatókat. Az Oroszlános udvarral kibővült helyszínen a vendégek kényelmes körülmények között, saját asztalnál élvezhetik majd az ízeket és a muzsikát A tavaly debütáló vendégpárlat tematikát folytatva idén az oroszok nemzeti itala kap nagyobb szerepet. Az orosz „negyedben” megtudhatjuk az igazi vodka készítésének titkát, és számos eredeti orosz vodkát és tradicionális orosz nemzeti ételt is megkóstolhatunk.

Az idei év újdonságaként a vendégek asztalt is foglalhatnak az Oroszlános udvarban, ahol pálinkakülönlegességek és ízletes fogások kerülnek terítékre. A közel ezer férőhelyes fedett helyszínen az igényeknek megfelelően kisebb baráti társaságok, és nagyobb céges találkozók is helyet kaphatnak, valamint előzetesen többféle menüsorból választhatnak.

A tavaszi, Budapesti Pálinkafesztiválon bevezetett elektronikus fizetési mód továbbra is leegyszerűsíti, meggyorsítja és kényelmesebbé teszi a fizetést a fesztiválon. Akik már rendelkeznek aktivált pálinkafesztiválos kártyával, azt akár már a fesztivál előtt is feltölthetik, sőt egy alkalommal ingyenesen látogathatják a rendezvényt.

A szervezők ezúttal is szeretnék felhívni a figyelmet a hungarikumok igazi értékére, a hagyományőrzés fontosságára, és persze nem utolsó szempont az sem, hogy minél több külföldi és belföldi látogató megismerje a magyar pálinka - és kolbászkülönlegességeket

Örömzene a Budavári Pálinka – és Kolbászfesztiválon

Kerekes Band, Ocho Macho és Karaván Família zenél a Budai Várban

Igazi zenei különlegességekkel várja látogatóit a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál október 6-9 között. A fellépők között ott lesz a Kerekes Band, a Maszkura és a Tücsökraj, a Karaván Família és barátai, illetve további színvonalas előadók, akik garantáltan megfűszerezik a gasztronómiai fesztivál programját

A nyitónapon a Kerekes Band, majd a Karaván Família és barátai, így Harcsa Veronika, Péterfy Bori, Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven), Kowa (Kowalsky meg a Vega), KRSA (PASO), Tanka Balázs (Turbo), Papp Szabi (Supernem), Czutor Zoltán, Csongor Bálint és Tilk Máté (Subsribe) táncoltatja meg a közönséget.  Péntek este a Suhancosból megismert Szabó Balázs Bandája húzza a talpalávalót, akiket a Punnany Massif Akusztik követ.

De a hétvége zenei csemegéje is garantálja a felhőtlen szórakozást. A Maszkura és a Tücsökraj, és az Ocho Macho „huppogása” teszi hangulatossá a langyos őszi szombat estét a Budai Várban.

Vasárnap Fábián Juli & Zoohacker után, a PASO zenekar egy hatalmas akusztikus koncerttel zárja az idei őszi Pálinkafesztivált.

A négynapos Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál zenei programja:

2011 Október 6. Csütörtök

18:00:00               Kerekes Band

20:00:00               Karaván Familia és barátai:

 

2011 Október 7. Péntek

18:00:00               Szabó Balázs Bandája

20:00:00               Punnany Massif Akusztik

 

2011 Október 8. Szombat

18:00:00               Maszkura és a Tücsökraj

20:00:00               Ocho Macho

 

2011 Október 9. Vasárnap

18:00:00               Fábián Juli & Zoohacker

20:00:00               PASO Akusztik

 


Pin It
©2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés