Sörfesztivál színpadi programokkal és telefondobálással Szegeden

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Sörfesztivál  Szeged

Időpont: 2010. június 10 - 13.

Szegeden az Újszegedi liget árnyas platánfái alatt rendezik meg a XVIII. Szegedi sörfesztivált június 10.13. között. A fesztivál 1993 óta a város egyik leglátogatottabb rendezvénye,  Szeged egyik legjelentősebb eseménye, évről-évre megújuló programmal várja vendégeit.
A fesztivál kínálata rendkívül színes, négy napos időtartama alatt a kultúra minden ágazatát felvonultatja színpadi programjaiban. A kitelepülő vendéglátó egységek  íncsiklandozó ételekkel várják az odalátogató vendégeket és a sörfajták széles palettáját vonultatják fel. A sörbarátok legnagyobb örömére a következő különlegességekkel találkozhatnak többek között a Radeberger, a Bitburger, a Dab, a Krusovice (világos és barna), az Erdinger (világos és barna), a Guinness, a Lindemans Kriek vagy a Wernesgrüner de a teljesség igénye nélkül a magyar sörgyárak is képviseltetik magukat termékeikkel és megtalálhatóak lesznek a cseh „sörremekek” is egyaránt.
Minden látogató megtalálja a neki való programot, a legkisebbeket arcfestés, ugrálóvár és fejlesztő játékok várják, a nagyobbak a színpadi műsor mellett a vidámparkban vagy a Rádió plusz kalandjátékaival kapcsolódhatnak ki. A felnőtt korosztály a sörivóversenyen vagy az I. Szegedi telefondobó versenyen próbálhatja ki magát.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés