Időpont: 2014. november 28 december 31.

Forrás: turizmus.com

A győri belváros november végén díszfénybe öltözik, a forralt bor és a sült gesztenye finom illata lengi be az utcákat. A Széchenyi téren ismét felállítják a mindenki karácsonyfáját, újra lesz közös nagy adventi koszorú, betlehem, és ünnepi fényjáték.

Az Advent Győrben Téli Fesztivált november 28-án, délután öt órakor Borkai Zsolt polgármester nyitja meg a Széchenyi téren. Az est legszebb pillanataként bekapcsolják a város díszvilágítását. Egy hónapon keresztül várja adventi vásár a győrieket és a városba  látogatókat, az árusok igényes kézműves termékekkel járulnak hozzá az ünnepi hangulathoz.

A"győrkőcöknek" megannyi izgalmas programot kínál. Adventkor újra robog a kisvasút, de felülhetnek a rénszarvasszánra is. Idén ismét megrendezik Győrben az advent egyik legmeghatározóbb programját, a  Betlehemes Találkozót. Az immár hagyománnyá vált rendezvény december 6-án számos betlehemes csoportot fogad az ország különböző régióiból, sőt a határon túlról is. A találkozó résztvevőinek dudaszóval kísért felvonulása látványosnak ígérkezik.

A Téli Fesztivál keretében fellép a Söndörgő, St. Martin és zenekara, a Collegium Musicum Jaurinense Énekegyüttes, Orosz Zoltán, Vásáry André, a  Cant' Art énekegyüttes, a Budapest Bár, Nagy Balázs, a Ribillió Andante Band, a Liszt Ferenc Kórus.




 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés