Időpont: 2014. szeptember 10 - 14.

Szerző:Csíki Sándor

23. BUDAVÁRI BORFESZTIVÁL – 2014. szeptember 10-14-én a Budai Vár teraszain. Ez már a 23. Ez Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvénye. Rohan az idő! Újabb sajtóanyag érkezett, s ahogy az előző években, ezt is Oláh Rita küldte. Precízen, ahogy eddig is mindig. De lássuk mit hozott a postás, mitől más jobb, szebb, újabb ez a Borfesztivál, mint az eddigiek.

“A borról már évezredek óta tudja az ember, hogy mértékkel fogyasztva számos jótékony hatással rendelkezik. Az idei Borfesztivál témája a bor és az egészséges életmód, a sport, a közös élmények. Nem is gondolnánk, hogy a BorÁsz Válogatotton kívül van jó néhány borászunk, aki komoly sport múlttal rendelkezik, vagy a mai napig aktívan sportol. Az ő életük összeforrt a mindennapi mozgással, az egészséges életmóddal, és nem utolsó sorban a borral. Ismerje meg idén közelebbről sportoló borászainkat a Budavári Borfesztiválon!”

Pár Borpár – szakmai kóstoló délutánok a Budavári Borfesztiválon, szerdán és csütörtökön, 14 órától 19 óráig a programhoz csatlakozó borászok standjainál!

Taste of Hungary, újdonság a Borfesztiválon! A rendezvényen kiállító több mint 200 borászat az ország összes termőhelyét, és szinte összes szőlőfajtánkat lefedi. Ebben a sokszínű kínálatban idén segítséget nyújt a Borfesztivál: a tematikusan kialakított kóstoló útvonalakon keresztül nyújt iránymutatást a látogatóknak a rendezvény.

Itália: Idén a Borfesztivál Olaszországot látja vendégül, melynek kiváló borai mellett, gasztronómiáját és kultúráját is megismerheti a borkedvelő közönség.

Színpad: A színpadon ismét nagyszerű előadók műsorát élvezhetjük.

Számos más program és szolgáltatás biztosít még kellemesebb kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak:

Belépőjegy, nyitvatartás

Belépőjegyek 2900 Ft-ért kaphatók a helyszínen, illetve elővételben a jegymester.hu oldalán. Bérlet 5 napra: 7500 Ft. A napi karszalag tartalmaz egy kristály kóstolópoharat és egy pohártartó szütyőt is

BORÁSZATI KIÁLLÍTÓK

A térkép nagyobb méretben történő megtekintéséhez kattintson ide vagy a képre (PDF)

Borászatok a szerkesztő ajánlásával.

Borászat Stand szám Web
Antal Picészet 14 http://www.antalpinceszet.hu/
Bock Pince 122 www.bock.hu
Gere Tamás & Zsolt Pincészete 116

www.geretamas.hu

Polgár Pincészet 124

www.polgarpince.hu

Tiffan's Pincészet 115

www.tiffans.hu

Koch Borászat 48

www.kochboraszat.hu

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés