Sok humorral, borral, zenei előadásokkal és egyéb programokkal várja vendégeit a harmadik Humor- és Borfesztivál - szódával című rendezvény szeptember 6-án és 7-én a Ferencvárosban, a Ráday utcában.

Tizenhét kiállító borászat kínálatát kóstolhatják meg az ingyenes fesztivál látogatói, tizenegy étteremben pedig az egyes borokhoz elkészített különleges menüket is megízlelhetik. Az éttermek között szeptember 7-én lecsófőző versenyt is rendeznek - mondta el Őszy-Tóth Gábriel főszervező.

Az ételek és italok mellett humoros és zenés fellépések szórakoztatják az eseményre kilátogató vendégeket. Műsort ad Redenczky Marcsi, Orosz György és Maksa Zoltán humorista, zenél többek között a Vivát Bacchus énekegyüttes, a Speerbrass és a Hot Jazz Band is. 
A fesztivál díszvendége idén Bulgária lesz: bolgár borokat, sajtokat és különlegességeket kóstolhatnak az érdeklődők.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés