Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál

A hónap utolsó hétvégéjén, április 29. és május 1. között rendezik meg Agárdon, a IV. Velencei-tavi hal-, vad-, bor- és pálinkafesztivált. A rendezvény négy éve, 2008-ban indult, hosszabb távú, hagyományteremtő kezdeményezésként. A programok központi helyszíne Agárd.

A Pálinkafesztivál egyedülálló a fesztiválok palettáján, hiszen egyszerre négy témát ölel fel és rendkívül gazdag kulturális-, zenei- és sport kínálatot nyújt. A szervezők a Velencei-tó térségében a témákhoz kapcsolódóan változatos és bőséges kínálatot mutatnak be, büszkék a Velencei-tó gazdag halállományára, a környék vadvilágára, valamint a térség remek eredményeket elérő borpincészeteire és a világhírű Agárdi Pálinkára.
A fesztivál célja megmutatni a térségbe látogató vendégeknek, hogy a Velencei-tó nem csak a forró, nyári időszakban csábító turisztikai célpont, hanem egész évben remek kikapcsolódási lehetőségek tárházát kínálja.
Két színpadon és több helyszínen zajlanak a szórakoztató programok. Hasonlóan az előző évekhez lesz Ízek kertje, Borosok, Pálinkások Utcája, Gyermekek-, Horgászok- és Vadászok Kertje, Kézművesek Utcája, Magyar Rét hagyományőrző bemutatókkal, Jurta előadások és szombat esti tűzijáték a Velencei-tó partján.
A kulináris különlegességek mellett pedig minden este különböző együttesek koncertekkel szórakoztatják a nagyérdeműt.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés