A hírességek is koccintanak a Budapesti Pálinkafesztiválon

A hírességek is koccintanak a Budapesti Pálinkafesztiválon - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

A hírességek is koccintanak a Budapesti Pálinkafesztiválon

A hazai sztárok is készülnek a tavaszi Pálinkafesztiválra. Gönczi Gábor, Gianni, a Jóban Rosszban színészei és Horváth Éva egyaránt találtak rá okot, hogy koccintsanak egyet a Budai Várban, május 5-8 között

Baronits Gábor, Legerszki Kriszti, Kondákor Zsófi és Tóth Roland azaz a Jóban Rosszban sztárjai, Gönczi Gábor, Bárdosi Sándor, Horváth Éva és Gianni pálinkával adják meg egy-egy jeles esemény módját, és soha nem hagyják ki a hungarikum ünnepét, a pálinkafesztivált. A tavasz első nagyszabású gasztronómiai rendezvényén ők is megisznak egy-két kupicával a legfinomabb párlatokból.
Nagyon megszerettem a pálinkát – kezdte Horváth Éva. Minél tisztább, annál jobb. A különböző mézes párlatokat nem igazán kedvelem. Az idei Pálinkafesztivál „főszereplője”, a szilva és a málna a kedvenc ízeim. Úgy érzem, az utóbbi időben igazi szakértő lettem: a pálinkákhoz már jobban értek, mint a borokhoz.” – mesélte a Sugarbird egyik arca.

Gönczi Gábor csak néhány éve csatlakozott a pálinkakedvelők táborához.

„Amióta megszerettem ezt a hungarikumot, csak ezzel koccintok. Tetszik a tisztasága” – jegyezte meg az RTL Klub műsorvezetője.

A Jóban Rosszban színésze barátaival együtt érkezik a rendezvényre.

„Évekkel ezelőtt volt egy motorbalesetem, amikor eltávolították a lépemet, ezért óvatosan és csak keveset iszom alkoholt: 3-4 pohár pálinkánál mindig megállok. Mint minden magyar ember, én is szeretem ezt a hungarikumot, így ha vendégek jönnek hozzám, biztosan előkerül néhány pálinkás üveg. Most a Pálinkafesztiválra szervezem a baráti összejövetelt” – mondta Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Halász Kristófja.

„Nem bírom az alkoholt, így nekem már egy kupica pálinka megadja azt a hangulatot, amitől jól érzem magam egy bulin. Nem sűrűn iszom, de ha koccintani kell, jól esik meginni egy minőségi pálinkát.” – mesélte mosolyogva a TV2 sikersorozatának színésznője, Legerszki Kriszti, aki párjával, Jánosi Dáviddal sétál el május 5-én a Budai Várba.

Az olasz gasztronómiai szakértő kötelességének érzi, hogy ott legyen a jeles eseményen.

„Amióta Magyarországon élek, megszerettem a pálinkát. Ez a finom ital elengedhetetlen tartozéka az összejöveteleknek. A barátaimmal most is kilátogatunk a Budapesti Pálinkafesztiválra, hogy kellemes környezetben, jóféle pálinkák mellett beszélgethessünk” – árulta el Gianni.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés