Történelmi lakoma 1848 jegyében

Történelmi lakoma 1848 jegyében - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Történelmi lakoma 1848 jegyében

A Pilvax Kávéház és Kultszalon péntek este mutatta be új programját utazási irodáknak és idegenvezetőknek. Március 1-jétől az 1840-ben kiadott Magyar Nemzeti Szakácskönyv alapján készített gasztronómiai kínálattal, kortárs kulturális és művészeti programokkal, valamint sajátmárkás képző- és iparművészeti ajándékötletekkel várják a vendégeket.

A történelmi vacsora programot elsősorban a hazánkba látogató külföldiek részére ajánlják, szerződött partnereiken keresztül – tudtuk meg a kávéház-étterem értékesítési vezetőitől, Varga-Haszonits Erzsébettől és Németh Judittól.

Az eklektikus designnal berendezett, a közelmúltban megújult étteremben a magyar konyha historikus megidézésén túl - izgalmas ellentétként - a kortárs művészetet pártfogolják.
Márciustól tematikus napokat állítanak össze: a hétfő az általános kulturális programoké, a kedd a divat, design és vizuális művészetek jegyében zajlik. Szerdán irodalommal foglalkoznak, csütörtökön színház, zene és film a téma.  Pénteken és szombaton koncertek és táncestek lesznek. A vasárnap a gyerekeké, amikor családi programokat szerveznek. A különféle napszakokban is eltérő a zenei kínálat, késő este pedig bárzene szól.
Márciusban minden főétel 1848 forintba kerül, reggelizni délig lehet, 848 forintért. (A szomszédos szálloda vendégei is itt reggeliznek.) Hétköznap ebédre 3 fogásos menüt kínálnak 848 forintért, 15-én pedig 12 fogásos ételsort kínálnak a büfé asztalon egész nap, ugyancsak 1.848 - ért.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés