Szeptemberben nyit a Nobu Budapesten

Szeptemberben nyit a Nobu Budapesten - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Szeptemberben nyit a Nobu Budapesten

A Nobu étteremlánc 22., Közép-Európában azonban első egysége nyílik meg Budapesten, várhatóan szeptember első hetében. A Kempinski Hotel Corvinusban épülő  Nobuban az 56 férőhelyes bár, a különterem és 81 fős étterem „grand openingje” azonban októberben lesz, egyik társtulajdonosa, Robert de Niro jelenlétében.
A  Nobu Budapesten is a japán-dél-amerikai fúziós konyhát fogja megvalósítani, ötvözve Hollywoodot és a gasztronómiát – mondta az étterem sajtótájékoztatóján Andy Vajna, a tulajdonosok egyike. Azonban az étterem nem csupán az elit rétegekre gondol, étlapjáról többféle közönségnek kínál magas minőséget.
Rogán Antal, az V. kerület polgármestere szerint a főváros új „főutcájának” megálmodásakor épp ilyen éttermet képzeltek a belvárosba. A politikus úgy véli, a Nobu nyitása az országimázs szempontjából is fontos lépés és tovább erősíti hazánk turisztikai és gasztronómiai vonzerejét.
Nobuyuki Matsuhisa, alias Nobu bevallotta, Andy Vajna már régóta győzködte a budapesti étteremnyitásról és biztos benne, hogy itt is sikerre viszi vállalkozását.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés