Harmadik állomásán is „körülrajongták” a Fesztiválbuszt

Harmadik állomásán is „körülrajongták” a Fesztiválbuszt - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Harmadik állomásán is „körülrajongták” a Fesztiválbuszt

A VOLT Fesztivál és a Szegedi Szabadtéri Játékok után a 11. Hegyalja Fesztivál volt a Magyar Turizmus Zrt. és a MOL Nyrt. Fesztiválbuszának harmadik állomása július 14-17. között.

A hőségben számos fesztiválozó „szomjazott” az észak-magyarországi és hazánk valamennyi turisztikai régiójának megismerésére. Ennek „csillapítását” az MT Zrt. turisztikai kiadványai, információi, valamint a Fesztiválbusz interaktív játékai – pl. a Fesztivál Egyetem Földrajz Tanszékének vaktérképe – segítették. A kánikulában sokan a jármű felső részében kialakított lounge-ban gyűjtöttek erőt az újabb élmények szerzéséhez, de népszerű volt a barátság sarok is, ahol a fesztiválozók „Találd ki, ki vagy!” játék keretében ismerkedhettek meg egymással. A játékokban résztvevők az MT Zrt. fesztiválajándékait vihették magukkal.

Akik lemaradtak a nem mindennapi jármû által kínált színes programokról, azok számára jó hír, hogy a fesztiválutazás tovább folytatódik: legközelebb 2010. július 23-25. között a Művészetek Völgyében állomásozik a Fesztiválbusz!
A Fesztiválok Évéről és a Fesztiválbusz egyes állomásairól bővebb információt az alábbi link alatt olvashatnak az érdeklődők: http://fesztival.itthon.hu

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés