Romkocsmák, koncertek, DJ-partik és valami plusz – a válogatott sörkülönlegességek és a sörgyár életébe is betekintést nyújtó programok teszik igazán egyedivé a szezon utolsó nagy fesztiválját, az augusztus 29-i DreherFesztet.

 Forrás: Vendéglátás

A sörgyár egyetlen napra megnyitja kapuit, hogy helyet biztosítson öt romkocsmának, négy zenekarnak, négy DJ-nek és több ezer fesztiválozónak.

A remek zenei program mellett a látogatók a Csapold Magad! helyszínen a karakterükhöz illő sörkülönlegességekből választva elsajátíthatják például a tökéletes csapolás alapjait, amelyet  tematikus fotófalak előtt meg is örökíthetnek, a Zsolnay porcelánnal díszített, patinás Főzőházba induló túrákon pedig betekintést nyerhetnek a sörgyár mindennapjaiba.

A Csapold Magad! nem csak lehetőséget ad arra, hogy mindenki elsajátíthassa a tökéletes csapolás alapjait, hanem a csak sörkülönlegességeket felvonultató helyszínen már a választás is meghatározó! A merész kalandok kedvelői például kipróbálhatják magukat a kesernyés-citrusos Dreher Kalandor csapolása közben, az érdeklődő pionírok választhatják a fűszeres Dreher Felfedezőt, a viráglelkű ínyenceknek a bodzavirágos Dreher Floral kerülhet a poharukba, s mindezt a sör és csaposa karakterének megfelelő, tematikus fotófalak előtt meg is lehet örökíteni.

A programok mellett öt egyedi – Keverőpult, Kamion, Rocklap, Múzeum és Komlóterasz névre hallgató – romkocsmát alakítanak ki a 160 éves falak között, amelyek mindegyike utal a gyár történetére, életére, mindennapjaira. Aki pedig elfárad, az megpihenhet a fantáziavilágot idéző Kingswood cidersarokban. 2015-ben a zenei felhozatalban ott szerepel a PASO Plays Covers, a Kaukázus, a Magashegyi Underground és a Honeybeast, valamint olyan népszerű DJ-k fogják hajnalig mixelni a zenét, mint Beatman & Ludmilla, DJ Izil, Wondawulf és a Spanish Wax.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés