Országkolbász a pálinka mellé

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Pin It

Országkolbász a pálinka mellé

- Egyedülálló kolbász készül az V. Pálinka- és Kolbászfesztiválon -

Holnap nyitja meg kapuit az V. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál, ahol 26 kiállító nemes pálinkáival, igazi kolbászkülönlegességekkel, valamint a vendégnemzet Oroszország ízeivel és vodkáinak bőséges választékával találkozhatnak a látogatók

A neves cukrászok által 2007 óta minden évben megalkotott és komoly szaktekintélyekből összeállított zsűri elé tárt Országtorta ötletéből kiindulva az Almárium Bisztró neves séfek összefogásával idén először megalkotta a Fesztiválra az Országkolbászt. A szürkemarha- és mangalica hússal töltött étel egyedi fűszerezéssel készült, amelyben sültpaprika-mozaikként jelenik meg a piros paprika. A finomság mellé a látogatók helyben sütött köles cipót és házilag készített sárgabarackos mustárt kapnak.

A rendezvény orosz házigazdája Nyíri Sándor, Szása lesz, a budapesti Arany Kaviár séfje, aki számos eredeti orosz vodkát és tradicionális orosz nemzeti ételt kínál majd.

Az Oroszlános udvarral kibővült területen huszonhat pálinkás- és hat kolbászos stand várja az ínyenceket. A rendezvényen egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb fizetési lehetőségként felhasználható lesz valamennyi korábban kibocsátott MasterCardÒ PayPass™ vagy MaestroÒ PayPass™ kártya. A rendezvényt egy alkalommal ingyenesen látogathatják meg azok, akik a fesztivál előtt aktiválták a pálinkafesztiválos OTP MaestroÒ PayPass kártyájukat.

Csütörtök délutántól vasárnap éjfélig minőségi ízek, minőségi zenével a Budai Várban.

 

 

Pin It
©2022 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés