Megjelent a Dining Guide idei, TOP 100 étteremkalauza, amely a „hagyományos" éttermek mellett a street food és számos egyéb kategória legjobbjait is felsorakoztatja.

Az idei kalauz összeállításakor szembetűnő volt a vidék erősödése és a szakácsgenerációk változása – mondta a kötet bemutatóján Vajda Péter kiadó-főszerkesztő. Az ítészek pedig nem egyetlen benyomás alapján pontozták a résztvevőket, hanem folyamatosan nyomon követték fejlődésüket, de a döntő szempont a tányér minősége volt – tette hozzá.

A 15 ezer példányban megjelenő, könyvesboltokban és benzinkutakon elérhető kiadvány 20 pontos rendszerben bírálta a résztvevőket. A legmagasabb pontszámot, 17-et a Costes és az Onyx kapta, őket követi a Zona 16,5 ponttal, majd a Salon (16), a Borkonyha (15,5), valamint az Arany Kaviár, a Csalogány 26, a Fausto's és a Nobu (15-15 pont) követi. A legjobb vidéki éttermek a 67 (Székesfehérvár), a Gusteau (Mád) és a Kistücsök (Balatonszemes). A kiadvány mindemellett külön listát állít többek közt a legjobb kínai konyhának és pho-levesnek, a reggelizőhelyeknek, a pizzának vagy éppen a hamburgernek.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés