Évek óta tervezgette, de most már biztos, hogy borozót nyit Budapesten, a belvárosban Gérard Depardieu – írta a Blikkre hivatkozva a Népszava.hu.

A 65 éves francia színész, mint a lap felidézi, korábban szőlőt akart vásárolni Badacsonyban, de mivel külföldiek nem vásárolhatnak földet, ez és a bérlésre tett erőfeszítései is meghiúsultak. Annak azonban nincs akadálya, hogy üzletet nyisson, nem is ő az első világsztár, aki beszáll a magyar vendéglátásba - Robert De Nirónak az Andy Vajna fémjelezte Nobuban van érdekeltsége, Depardieunek két étterme Párizsban, egy Kanadában, a belga Néchinben és az orosz  Szaranszkban van. Állítólag borkocsmájában nálunk ételeket is felszolgálnak majd.

A hírt a nemrég alakult Balatoni Kör ügyvivője erősítette meg a lapnak. „Már régóta tervezgettük, de valami mindig közbejött" – mondta a Depardieu-borok kelet-európai forgalmazójaként is dolgozó Kardos Gábor, aki szerint a forgatások miatt is nagyon nehéz egyeztetni a színésszel. Szerinte biztos, hogy a belvárosban lesz majd a borozó.

A francia sztár augusztusban biztosan itt lesz, a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Háry János operában Napóleont fogja játszani. De nemrég fejezte be nálunk az Asterix legutóbbi részének forgatását is.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés