Nyolcvanötezer látogató szórakozott a Hegyalja Fesztiválon

Nyolcvanötezer látogató szórakozott a Hegyalja Fesztiválon - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Nyolcvanötezer látogató szórakozott a Hegyalja Fesztiválon

 

Nyolcvanötezer látogató szórakozott az idén a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tokaj és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rakamaz határában vasárnap zárult Hegyalja Fesztiválon. A tizenkettedik Hegyalján, tökéletes fesztiválidőben, bemutatkozott az új helyszín, a világzenés MR2 Furmint Klub és a fesztiválkártya - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Az MR2 Furmint Klub a Genesis gitárosával kiegészült Djabéval, a Kerekes Banddel, a Csík Zenekarral, a fesztiválon klipet forgató Firkinnel mutatkozott be. A hegyaljások a nép- és világzenét legalább annyira szerették, mint a Borfalu különleges kínálatát. A régió legjobb borászai kínálták a furmintokat és a szamorodnikat a RE:pohár itt debütáló boros (talpas) változatában.
A Zöld Fesztivál minősítéshez hűen idén is a környezettudatosság jegyében zajlott az esemény. Az elmosható, visszaváltható poharaknak és söröskorsóknak köszönhetően a Hegy"en idén is jelentősen kevesebb hulladék keletkezett, mint a RE:pohár bevezetése előtt. Az új, talpas boros RE:poharaknak, no meg a sörös változat népszerűségének köszönhetően a felére csökkent a szemét mennyisége.
A fesztiválon - amelynek területe ebben az évben három hektárral nőtt - mintegy másfélezren dolgoztak - szervezők, fellépők, stb. - a pótkempinget már kedden meg kellett nyitni a látogatók előtt.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés