Dizájnos ruhát kapott a fesztivál bora

Dizájnos ruhát kapott a fesztivál bora - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Dizájnos ruhát kapott a fesztivál bora

Bor és zene jól megférnek egymással, erről tanúskodik a Hegyalja Fesztivál és a Tokaj Kereskedőház Hegy’ welcome furmintja. A fesztivál hivatalos borára egy fesztiválozó dizájner címkéje került, melyben két hungaricum ötvöződik: a furmint mint régi és a Hegyalja mint új, és kifejezi alkotója bor és zene iránti szeretetét.

 

A Tokaj Kereskedőház Zrt. fontosnak tartja, hogy úttörő szerepet vállaljon a hazai borkultúra minőségi átalakításában, és a Tokaji borok fiatal felnőtt korosztályhoz való közelebb hozásában. A társaságnál úgy tartják, hogy a kulturált borfogyasztás és a fiatalok szórakozása optimális esetben összefér, sőt egymásba integrálható tevékenységek – amelyről nem elég beszélni, tenni is szükséges érte.
A cég és a fesztivál szervezői pályázatot indítottak a kreatív bor- és zenerajongóknak: a tét a fesztivál hivatalos borának vizuális megjelenése, a Tokaj Kereskedőház Hegy’ welcome furmintjával várták az elsőként regisztráló hegyaljásokat. A zsűri hosszas válogatás és értékelés után Nyári Melinda tervét találta a legjobbnak, az ő címkéjének dizájnja finom, ugyanakkor nagyon illusztratív és lényegretörő. Egyszerre van benne jelen a borvidék, a szőlő és a bor, és persze a szeretet és a rock n" roll érzése!
A Hegy’ welcome furmintja a fiatalok számára is elérhető árú minőségi fehérbor, mely lehetővé teszi a korosztály számára is a kulturált és minőségi borfogyasztást: legyen szó egy pohár borról vagy egy hűsítő fröccsről a nyári melegben.
A pályázat győzteseivel egy jó hangulatú pincelátogatás alkalmával a sajtó munkatársai is találkozhattak, a Szegi pince megtekintése után a vendégeket borkóstolóval és borvacsorával várták a szervezők.
A tokaji történelmi borvidék legnagyobb borászati és borkereskedelmi vállalkozása nemcsak a welcome furmintot kínálja a fesztivál zenéje mellé, hanem beszélgetésekkel és érdekes, boros témákkal is várja a fiatalokat a Hegy’en a Borfaluban. A Tokaj Kereskedőház Zrt. bízik benne, hogy a pályázat és a fesztivál segítségével közelebb hozhatja a célcsoporthoz a Tokaji brandet, a későbbiekben pedig a prémium kategória is fokozatosan egyre vonzóbbá válik számukra.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés